عباسی گزنق, مریم, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالدآباد, محمد, امیری, صابر (2025). تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643. , 22(165), 61-70. doi: 10.22034/FSCT.22.165.61
مریم عباسی گزنق; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده خالدآباد; صابر امیری. "تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643". , 22, 165, 2025, 61-70. doi: 10.22034/FSCT.22.165.61
عباسی گزنق, مریم, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالدآباد, محمد, امیری, صابر (2025). 'تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643', , 22(165), pp. 61-70. doi: 10.22034/FSCT.22.165.61
عباسی گزنق, مریم, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالدآباد, محمد, امیری, صابر تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643. , 2025; 22(165): 61-70. doi: 10.22034/FSCT.22.165.61
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,726,768
PDF Download15,959,520