گلباشی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, الهاشمی, علا (2025). ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی. , 22(165), 164-187. doi: 10.22034/FSCT.22.165.164
محمد گلباشی; بهروز علیزاده بهبهانی; علا الهاشمی. "ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی". , 22, 165, 2025, 164-187. doi: 10.22034/FSCT.22.165.164
گلباشی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, الهاشمی, علا (2025). 'ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی', , 22(165), pp. 164-187. doi: 10.22034/FSCT.22.165.164
گلباشی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, الهاشمی, علا ترکیبات، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی عصاره آبی انجبار: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی. , 2025; 22(165): 164-187. doi: 10.22034/FSCT.22.165.164
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,714,131
PDF Download15,954,955