مخدوم, نوراله, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالدآباد, محمد, امیری, صابر (2025). بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز. , 22(165), 44-60. doi: 10.22034/FSCT.22.165.44
نوراله مخدوم; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده خالدآباد; صابر امیری. "بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز". , 22, 165, 2025, 44-60. doi: 10.22034/FSCT.22.165.44
مخدوم, نوراله, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالدآباد, محمد, امیری, صابر (2025). 'بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز', , 22(165), pp. 44-60. doi: 10.22034/FSCT.22.165.44
مخدوم, نوراله, رضازاد باری, محمود, علیزاده خالدآباد, محمد, امیری, صابر بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز. , 2025; 22(165): 44-60. doi: 10.22034/FSCT.22.165.44
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,714,260
PDF Download15,954,993