Number of Articles: 15

تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه

Pages 1-18

علیرضا شهاب لواسانی; علی منصوری

بررسی اثر مستقل سطوح مختلف ژلاتین پای مرغ و ژلاتین تجاری(گاوی) با کره کاکائو بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری

Pages 19-37

سیده عاطفه نبوی; زینب رفتنی امیری; هایده گرجیان

ارزیابی عملکرد صمغ دانه‌ی به در مقایسه با کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا)

Pages 38-48

نیلوفر محمدی; ماندانا طایفه; لیلی فدایی; مصطفی صادقی; آذین نصرالله زاده

طراحی سامانههای نانوامولسیونی اسانس روغنی همراه با کیتوزان جهت کنترل فساد کپک خاکستری در توت‌فرنگی

Pages 49-62

لیلا حیدری; زهرا جوانمردی; هیمن نوربخش; محمود کوشش صبا

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی چند نمونه ماست محلی تهیه شده از فروشگاه‌های عرضه محصولات لبنی سنتی شهرستان تویسرکان

Pages 63-79

نوشین نوشیروانی

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس

Pages 80-91

پریسا راعی; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; علی مویدی; محبوبه کشیری

بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد

Pages 92-109

آمنه حبیبی; حسین جوینده

اثر افزودن صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب

Pages 110-124

آمنه حبیبی; حسین جوینده

اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های کیفی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب کرفس، هویج و سیب

Pages 125-135

مریم حیدری; Rezvan پوراحمد; مهناز هاشمی روان

تاثیر ریزپوشانی باکتری‌های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

Pages 137-149

فاطمه آدینه پور; سید مهدی جعفری; علیرضا صادقی; مرتضی خمیری; سودابه خلیلی

بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با برخی آنتی‌بیوتیک‌های رایج درمانی علیه تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا

Pages 150-166

میترا قدسی شیخ جان; علی فضل آرا; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی

امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید

Pages 167-184

مریم رشیدیان; مریم قراچورلو; منوچهر بهمئی; مهرداد قوامی; حسین میرسعیدقاضی

طراحی شناساگر هوشمند حساس به پی‌اچ تهیه شده از ژلاتین-کاپا‌کاراگینان-آنتوسیانین لاله عباسی و زرشک به منظور بررسی تازگی/فساد گوشت بره

Pages 185-210

محمد هادی مرادیان; رضا عابدی فیروزجاه; شمیمه عظیمی سلیم; فاطمه ملایی; آروین آفرا; زهرا سرلک; مریم عزیزی لعل آبادی

بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین

Pages 211-225

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; فاطمه کاظمیان راد

بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویه‌های قارچی

Pages 226-240

میترا قدسی شیخ جان; علی فضل آرا; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,125
PDF Download15,963,905