حبیبی, آمنه, جوینده, حسین (2025). بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد. , 21(156), 92-109. doi: 10.22034/FSCT.21.156.92
آمنه حبیبی; حسین جوینده. "بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد". , 21, 156, 2025, 92-109. doi: 10.22034/FSCT.21.156.92
حبیبی, آمنه, جوینده, حسین (2025). 'بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد', , 21(156), pp. 92-109. doi: 10.22034/FSCT.21.156.92
حبیبی, آمنه, جوینده, حسین بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد. , 2025; 21(156): 92-109. doi: 10.22034/FSCT.21.156.92
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,513
PDF Download15,977,219