محمدی, نیلوفر, طایفه, ماندانا, فدایی, لیلی, صادقی, مصطفی, نصرالله زاده, آذین (2025). ارزیابی عملکرد صمغ دانه‌ی به در مقایسه با کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا). , 21(156), 38-48. doi: 10.22034/FSCT.21.156.38
نیلوفر محمدی; ماندانا طایفه; لیلی فدایی; مصطفی صادقی; آذین نصرالله زاده. "ارزیابی عملکرد صمغ دانه‌ی به در مقایسه با کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا)". , 21, 156, 2025, 38-48. doi: 10.22034/FSCT.21.156.38
محمدی, نیلوفر, طایفه, ماندانا, فدایی, لیلی, صادقی, مصطفی, نصرالله زاده, آذین (2025). 'ارزیابی عملکرد صمغ دانه‌ی به در مقایسه با کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا)', , 21(156), pp. 38-48. doi: 10.22034/FSCT.21.156.38
محمدی, نیلوفر, طایفه, ماندانا, فدایی, لیلی, صادقی, مصطفی, نصرالله زاده, آذین ارزیابی عملکرد صمغ دانه‌ی به در مقایسه با کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا). , 2025; 21(156): 38-48. doi: 10.22034/FSCT.21.156.38
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,078
PDF Download15,989,331