حبیبی, آمنه, جوینده, حسین (2025). اثر افزودن صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب. , 21(156), 110-124. doi: 10.22034/FSCT.21.156.110
آمنه حبیبی; حسین جوینده. "اثر افزودن صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب". , 21, 156, 2025, 110-124. doi: 10.22034/FSCT.21.156.110
حبیبی, آمنه, جوینده, حسین (2025). 'اثر افزودن صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب', , 21(156), pp. 110-124. doi: 10.22034/FSCT.21.156.110
حبیبی, آمنه, جوینده, حسین اثر افزودن صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب. , 2025; 21(156): 110-124. doi: 10.22034/FSCT.21.156.110
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,826
PDF Download15,989,718