شهاب لواسانی, علیرضا, منصوری, علی (2025). تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه. , 21(156), 1-18. doi: 10.22034/FSCT.21.156.1
علیرضا شهاب لواسانی; علی منصوری. "تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه". , 21, 156, 2025, 1-18. doi: 10.22034/FSCT.21.156.1
شهاب لواسانی, علیرضا, منصوری, علی (2025). 'تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه', , 21(156), pp. 1-18. doi: 10.22034/FSCT.21.156.1
شهاب لواسانی, علیرضا, منصوری, علی تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه. , 2025; 21(156): 1-18. doi: 10.22034/FSCT.21.156.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,080
PDF Download15,989,331