Number of Articles: 15

افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی

Pages 1-13

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی

اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی

Pages 15-29

مصطفی سلطانی; مهسا هادی; سوده محمدی

ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف

Pages 31-43

بهروز اکبری; صبا صادقی; مسعود هماپور; فائزه شیرخان

تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت

Pages 45-57

مسعود یقبانی; آرش کوچکی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی; الناز میلانی

اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری

Pages 59-70

آریو امامی فر; مهری محمدی زاده

فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتری‌های بیماری‌زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”

Pages 71-80

Mohsen محسن; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

ایجاد سامانه‌های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون

Pages 81-91

محمدعلی حصاری نژاد; علی رافع; علیرضا صادقیان; محبوبه سرابی جماب

بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال

Pages 93-101

وهاب محمدزاده; ادریس آرژه; داریوش معصومی; اصغر خسروشاهی

مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده

Pages 103-115

محمد یقطینی; جواد فیضی; سید عزیزالله حسینی طاهری; سید عماد حسینی طاهری

تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی

Pages 117-130

Sedigheh Yazdanpanah; مهناز پیری

بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونه‌های گندم و آرد گندم استان‌های گلستان و مازندران

Pages 131-143

اله یار عرب امیر آبادی; رکسانا موگوئی; نوشین سجادی

بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری

Pages 145-153

محمد لشگری چرمی; محمد محسن زاده; محمد عزیززاده; محمد مالکی

آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریم‌گلیSalvia officinalis L.

Pages 155-165

علی بابایی قاقلستانی; محمدتقی آل ابراهیم; محمد اسدی

تاثیر فرآیند جوانه‌زدن بر برخی از ویژگی‌های فراسودمند ارقام عدس ایرانی

Pages 167-176

امیرسهیل کریمی; سولماز صارم نژاد

تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی

Pages 177-184

پریا پیشوافرد; صدیف آزادمرد دمیرچی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,165
PDF Download15,989,363