Yazdanpanah, Sedigheh, پیری, مهناز (2020). تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی. , 17(101), 117-130. doi: 10.52547/fsct.17.101.117
Sedigheh Yazdanpanah; مهناز پیری. "تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی". , 17, 101, 2020, 117-130. doi: 10.52547/fsct.17.101.117
Yazdanpanah, Sedigheh, پیری, مهناز (2020). 'تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی', , 17(101), pp. 117-130. doi: 10.52547/fsct.17.101.117
Yazdanpanah, Sedigheh, پیری, مهناز تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی. , 2020; 17(101): 117-130. doi: 10.52547/fsct.17.101.117
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,605
PDF Download16,052,265