یقطینی, محمد, فیضی, جواد, حسینی طاهری, سید عزیزالله, حسینی طاهری, سید عماد (2020). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده. , 17(101), 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.101.103
محمد یقطینی; جواد فیضی; سید عزیزالله حسینی طاهری; سید عماد حسینی طاهری. "مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده". , 17, 101, 2020, 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.101.103
یقطینی, محمد, فیضی, جواد, حسینی طاهری, سید عزیزالله, حسینی طاهری, سید عماد (2020). 'مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده', , 17(101), pp. 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.101.103
یقطینی, محمد, فیضی, جواد, حسینی طاهری, سید عزیزالله, حسینی طاهری, سید عماد مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده. , 2020; 17(101): 103-115. doi: 10.52547/fsct.17.101.103
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,823,654
PDF Download16,013,004