محمدزاده, وهاب, آرژه, ادریس, معصومی, داریوش, خسروشاهی, اصغر (2020). بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال. , 17(101), 93-101. doi: 10.52547/fsct.17.101.93
وهاب محمدزاده; ادریس آرژه; داریوش معصومی; اصغر خسروشاهی. "بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال". , 17, 101, 2020, 93-101. doi: 10.52547/fsct.17.101.93
محمدزاده, وهاب, آرژه, ادریس, معصومی, داریوش, خسروشاهی, اصغر (2020). 'بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال', , 17(101), pp. 93-101. doi: 10.52547/fsct.17.101.93
محمدزاده, وهاب, آرژه, ادریس, معصومی, داریوش, خسروشاهی, اصغر بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال. , 2020; 17(101): 93-101. doi: 10.52547/fsct.17.101.93
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,438
PDF Download16,046,554