سلطانی, مصطفی, هادی, مهسا, محمدی, سوده (2020). اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. , 17(101), 15-29. doi: 10.52547/fsct.17.101.15
مصطفی سلطانی; مهسا هادی; سوده محمدی. "اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی". , 17, 101, 2020, 15-29. doi: 10.52547/fsct.17.101.15
سلطانی, مصطفی, هادی, مهسا, محمدی, سوده (2020). 'اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی', , 17(101), pp. 15-29. doi: 10.52547/fsct.17.101.15
سلطانی, مصطفی, هادی, مهسا, محمدی, سوده اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. , 2020; 17(101): 15-29. doi: 10.52547/fsct.17.101.15
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,439
PDF Download16,046,555