نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, دهقانی, سمیرا (2020). افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی. , 17(101), 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.101.1
محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی. "افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی". , 17, 101, 2020, 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.101.1
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, دهقانی, سمیرا (2020). 'افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی', , 17(101), pp. 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.101.1
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, دهقانی, سمیرا افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی. , 2020; 17(101): 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.101.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,053
PDF Download15,963,886