اکبری, بهروز, صادقی, صبا, هماپور, مسعود, شیرخان, فائزه (2020). ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف. , 17(101), 31-43. doi: 10.52547/fsct.17.101.31
بهروز اکبری; صبا صادقی; مسعود هماپور; فائزه شیرخان. "ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف". , 17, 101, 2020, 31-43. doi: 10.52547/fsct.17.101.31
اکبری, بهروز, صادقی, صبا, هماپور, مسعود, شیرخان, فائزه (2020). 'ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف', , 17(101), pp. 31-43. doi: 10.52547/fsct.17.101.31
اکبری, بهروز, صادقی, صبا, هماپور, مسعود, شیرخان, فائزه ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف. , 2020; 17(101): 31-43. doi: 10.52547/fsct.17.101.31
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,255