یقبانی, مسعود, کوچکی, آرش, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز (2020). تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت. , 17(101), 45-57. doi: 10.52547/fsct.17.101.45
مسعود یقبانی; آرش کوچکی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی; الناز میلانی. "تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت". , 17, 101, 2020, 45-57. doi: 10.52547/fsct.17.101.45
یقبانی, مسعود, کوچکی, آرش, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز (2020). 'تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت', , 17(101), pp. 45-57. doi: 10.52547/fsct.17.101.45
یقبانی, مسعود, کوچکی, آرش, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, میلانی, الناز تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت. , 2020; 17(101): 45-57. doi: 10.52547/fsct.17.101.45
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,799,287
PDF Download15,997,903