Number of Articles: 17

اثر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره‌موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین 88 “ در طی نگهداری

Pages 15-1

آنیتا رامی; حسین شیخ لوئی; علیرضا یوسفی

بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی

Pages 24-17

مرضیه پاک ترمنی; علی احسانی; پیمان قجر بیگی

تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل

Pages 25-32

عاطفه سلیمانی فارسانی; آی ناز خدانظری

بررسی عملکرد نوع آرایش شبکۀ عصبی پرسپترون در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم آبگیری اولتراسوند-اسمز تُرُب

Pages 43-33

محسن مختاریان; مهران محمودی; مستانه ملکی; عباس مهجوریان

تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides

Pages 54-45

زهرا مومن زاده; آی ناز خدانظری; کمال غانمی

ایمپرینت مولکولی و کاربردهای آن در آنالیز نمونه‌های غذایی

Pages 75-55

الهه منصوری; محبوبه سرابی جماب; بهروز قرآنی; سید احمد مهاجری

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

Pages 86-77

فریبا نقی‏ پور; بهاره صحرائیان; محمد باقر حبیبی نجفی; مهدی کریمی; محمد حسین حداد خداپرست; زهرا شیخ الاسلامی

مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ

Pages 97-87

فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد; علیرضا صادقی ماهونک; امان محمد ضیائی فر

بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو

Pages 108-99

فاطمه ریاضی; فریبا زینالی; ابراهیم حسینی; هما بهمدی

بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون

Pages 121-109

محمد هادی خوش تقاضا; ابراهیم تقی نژاد

تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین

Pages 130-123

الهام نورمحمدی; علیرضا صادقی ماهونک; معصومه صادقی; مهران اعلمی; محمد قربانی

ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک Ricinus communis L.)) در ارقام وحشی ومقایسه آن‌ها با رقم زراعی

Pages 140-131

سارا زارع; محمدعلی نجفی; براتعلی فاخری; علی‌اشرف جعفری

بررسی اثرات استفاده از آرد نول، سمولیناو نسبت های مخلوط آنها برویژگی کیفی ماکارونی تولیدی

Pages 149-141

پریسا صائمی; مانیا صالحی فر; محمد حسین عزیزی; رضا افشین پژوه

ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب

Pages 164-151

فریبا نقی‏ پور; فریده طباطبایی یزدی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی; محبّت محبّی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه

Pages 172-165

علی زارعی; مهدی قیافه داودی

تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده

Pages 182-173

سید مهدی اجاق; کاوه رحمانی فرح; سجاد ایزدی; بهاره شعبانپور

استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر

Pages 193-183

کامیار ملکی اسکی; حبیب الله میرزایی; ابوالفضل فدوی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,044
PDF Download15,970,966