نقی‏ پور, فریبا, صحرائیان, بهاره, حبیبی نجفی, محمد باقر, کریمی, مهدی, حداد خداپرست, محمد حسین, شیخ الاسلامی, زهرا (2017). بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم. , 13(61), 86-77.
فریبا نقی‏ پور; بهاره صحرائیان; محمد باقر حبیبی نجفی; مهدی کریمی; محمد حسین حداد خداپرست; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم". , 13, 61, 2017, 86-77.
نقی‏ پور, فریبا, صحرائیان, بهاره, حبیبی نجفی, محمد باقر, کریمی, مهدی, حداد خداپرست, محمد حسین, شیخ الاسلامی, زهرا (2017). 'بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم', , 13(61), pp. 86-77.
نقی‏ پور, فریبا, صحرائیان, بهاره, حبیبی نجفی, محمد باقر, کریمی, مهدی, حداد خداپرست, محمد حسین, شیخ الاسلامی, زهرا بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم. , 2017; 13(61): 86-77.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,921
PDF Download16,004,536