مومن زاده, زهرا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال (2017). تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides. , 13(61), 54-45.
زهرا مومن زاده; آی ناز خدانظری; کمال غانمی. "تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides". , 13, 61, 2017, 54-45.
مومن زاده, زهرا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال (2017). 'تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides', , 13(61), pp. 54-45.
مومن زاده, زهرا, خدانظری, آی ناز, غانمی, کمال تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides. , 2017; 13(61): 54-45.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,016
PDF Download16,004,586