پاک ترمنی, مرضیه, احسانی, علی, قجر بیگی, پیمان (2017). بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی. , 13(61), 24-17.
مرضیه پاک ترمنی; علی احسانی; پیمان قجر بیگی. "بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی". , 13, 61, 2017, 24-17.
پاک ترمنی, مرضیه, احسانی, علی, قجر بیگی, پیمان (2017). 'بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی', , 13(61), pp. 24-17.
پاک ترمنی, مرضیه, احسانی, علی, قجر بیگی, پیمان بررسی تاثیر بکارگیری پوشش غذایی آلژینات سدیم حاوی آلفا توکوفرول در افزایش ماندگاری گوشت ماهی. , 2017; 13(61): 24-17.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,966
PDF Download16,004,563