نقی‏ پور, فریبا, طباطبایی یزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, محبّی, محبّت (2017). ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب. , 13(61), 164-151.
فریبا نقی‏ پور; فریده طباطبایی یزدی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی; محبّت محبّی. "ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب". , 13, 61, 2017, 164-151.
نقی‏ پور, فریبا, طباطبایی یزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, محبّی, محبّت (2017). 'ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب', , 13(61), pp. 164-151.
نقی‏ پور, فریبا, طباطبایی یزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, محبّی, محبّت ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به‏عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم‏ چرب. , 2017; 13(61): 164-151.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,977
PDF Download16,004,566