ملکی اسکی, کامیار, میرزایی, حبیب الله, فدوی, ابوالفضل (2017). استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر. , 13(61), 193-183.
کامیار ملکی اسکی; حبیب الله میرزایی; ابوالفضل فدوی. "استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر". , 13, 61, 2017, 193-183.
ملکی اسکی, کامیار, میرزایی, حبیب الله, فدوی, ابوالفضل (2017). 'استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر', , 13(61), pp. 193-183.
ملکی اسکی, کامیار, میرزایی, حبیب الله, فدوی, ابوالفضل استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر. , 2017; 13(61): 193-183.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,760,398
PDF Download15,978,877