ریاضی, فاطمه, زینالی, فریبا, حسینی, ابراهیم, بهمدی, هما (2017). بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو. , 13(61), 108-99.
فاطمه ریاضی; فریبا زینالی; ابراهیم حسینی; هما بهمدی. "بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو". , 13, 61, 2017, 108-99.
ریاضی, فاطمه, زینالی, فریبا, حسینی, ابراهیم, بهمدی, هما (2017). 'بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو', , 13(61), pp. 108-99.
ریاضی, فاطمه, زینالی, فریبا, حسینی, ابراهیم, بهمدی, هما بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو. , 2017; 13(61): 108-99.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,922
PDF Download16,004,537