اجاق, سید مهدی, رحمانی فرح, کاوه, ایزدی, سجاد, شعبانپور, بهاره (2017). تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده. , 13(61), 182-173.
سید مهدی اجاق; کاوه رحمانی فرح; سجاد ایزدی; بهاره شعبانپور. "تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده". , 13, 61, 2017, 182-173.
اجاق, سید مهدی, رحمانی فرح, کاوه, ایزدی, سجاد, شعبانپور, بهاره (2017). 'تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده', , 13(61), pp. 182-173.
اجاق, سید مهدی, رحمانی فرح, کاوه, ایزدی, سجاد, شعبانپور, بهاره تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده. , 2017; 13(61): 182-173.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,919
PDF Download16,004,535