زارعی, علی, قیافه داودی, مهدی (2017). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه. , 13(61), 172-165.
علی زارعی; مهدی قیافه داودی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه". , 13, 61, 2017, 172-165.
زارعی, علی, قیافه داودی, مهدی (2017). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه', , 13(61), pp. 172-165.
زارعی, علی, قیافه داودی, مهدی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تصویری، بافتی و حسی سس مایونز کم‏چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه. , 2017; 13(61): 172-165.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,025
PDF Download16,004,590