Number of Articles: 20

بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی

Pages 1-13

رضا طباطبایی کلور; آرش ابراهیمیان; سید جعفر هاشمی

بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 15-28

فریده طباطبایی یزدی; بهروز علیزاده بهبهانی; سید علی مرتضوی

ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا

Pages 29-41

ابوالفضل فدوی; هادی کوهساری; سید حسین حسینی قابوس

درصد دانه‌های شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان

Pages 43-50

عزت اله عسکری اصلی ارده; زهرا بساطی; نسیم صالحی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف

Pages 51-63

ریحانه خلفی; سید امیرحسین گلی; محمد بهجتیان اصفهانی

تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی

Pages 65-74

مریم فضلی عقدائی; سید امیرحسین گلی; جواد کرامت; اکبر انصاریان

بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ

Pages 75-88

پریسا دیبازر; اصغر خسروشاهی اصل; شهین زمردی

اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم

Pages 89-102

عفت شهمیری; سید مهدی سیدین اردبیلی; سید ابراهیم حسینی; رویا آقا قلی زاده

تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک

Pages 103-111

هرمینه امینی نیا; سید هادی رضوی

تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن

Pages 113-123

مریم قدسی; محمد شاهدی; مهدی کدیور

جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آن‌ها

Pages 125-136

وجیهه زارع باقی آباد; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; مهدی وریدی

تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن

Pages 137-148

نسیم صادق‌نیا; محمد حسین عزیزی; مهدی سیدین اردبیلی; مهرداد محمدی

تشخیص آلودگی میکروبی پاکت‌های شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت

Pages 149-157

وحید محمدی; رحیم ابراهیمی; مهدی قاسمی ورنامخواستی; مریم عباس والی; علی لحیمگرزاده

اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب

Pages 159-167

محمد اکرامی; زهرا امام جمعه; آرزو کرمی مقدم

بررسی اثرات پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش‌های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه

Pages 169-180

راضیه رضوی; یحیی مقصودلو; محمد قربانی; مهران اعلمی

بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری

Pages 181-194

محمد جواد اکبریان میمند; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; مهران اعلمی; سمانه فرجی کفشگری; مهدی وطن خواه; احسان محمودی

بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری

Pages 195-203

بهزاد ناصحی; محمدعلی رضوی; میترا قدسی

مدل‌سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای

Pages 205-212

محمود یلمه; محمدباقر حبیبی نجفی; فخرالدین صالحی

بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری

Pages 213-224

رضا صفا; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی

بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگی‌های حسی و بافتی اسپاگتی

Pages 225-233

طراوت قنبرزاده; اسماعیل عطای صالحی; علی محمدی ثانی; امین سیدیعقوبی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,855,053
PDF Download16,039,405