صفا, رضا, شیخ الاسلامی, زهرا, عطایی صالحی, اسماعیل (2016). بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری. , 13(51), 213-224.
رضا صفا; زهرا شیخ الاسلامی; اسماعیل عطایی صالحی. "بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری". , 13, 51, 2016, 213-224.
صفا, رضا, شیخ الاسلامی, زهرا, عطایی صالحی, اسماعیل (2016). 'بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری', , 13(51), pp. 213-224.
صفا, رضا, شیخ الاسلامی, زهرا, عطایی صالحی, اسماعیل بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری. , 2016; 13(51): 213-224.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,465
PDF Download16,059,653