تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 9, Volume 13, Issue 51, 1395, Pages 103-111 PDF (232.91 K) | ||
| Authors | ||
| هرمینه امینی نیا* 1; سید هادی رضوی2 | ||
| 1دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین-پیشوا، ایران | ||
| 2دانشیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران | ||
| Abstract | ||
| چکیده نوشیدنی های فراسودمند نسل جدیدی از محصولات تخمیری حاوی میکروارگانیسم ها با خواص درمانی می باشند که به میزبان خود از طریق افزایش ارزش تغذیه ای و بهبود خصوصیات حسی–بافتی سود می رسانند. در این تحقیق توانایی باکتری های اسید لاکتیک، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس DSM 20079 و لاکتوباسیلوس دلبروکی15996 DSM در تخمیر آب کرفس و تولید اسیدهای آلی و اثر ترکیبات فنولیک و ویژگی های حسی یک نوشیدنی فراسودمند در دمای 37 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که هر دو سوش بخوبی قادر به رشد و فعالیت در آب کرفس می باشند و بیشترین تاثیر در کاهش pHو افزایش اسیدیته و همچنین تولید اسیدهای آلی توسط باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مشاهده گردید. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: نوشیدنی فراسودمند; آب کرفس; لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس; لاکتوباسیلوس دلبروکی | ||
|
Statistics Article View: 221 PDF Download: 150 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,577 |
| Article View | 20,089,927 |
| PDF Download | 16,146,370 |