طباطبایی یزدی, فریده, علیزاده بهبهانی, بهروز, مرتضوی, سید علی (2016). بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ. , 13(51), 15-28.
فریده طباطبایی یزدی; بهروز علیزاده بهبهانی; سید علی مرتضوی. "بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ". , 13, 51, 2016, 15-28.
طباطبایی یزدی, فریده, علیزاده بهبهانی, بهروز, مرتضوی, سید علی (2016). 'بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ', , 13(51), pp. 15-28.
طباطبایی یزدی, فریده, علیزاده بهبهانی, بهروز, مرتضوی, سید علی بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2016; 13(51): 15-28.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,089,927
PDF Download16,146,370