اکرامی, محمد, امام جمعه, زهرا, کرمی مقدم, آرزو (2016). اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب. , 13(51), 159-167.
محمد اکرامی; زهرا امام جمعه; آرزو کرمی مقدم. "اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب". , 13, 51, 2016, 159-167.
اکرامی, محمد, امام جمعه, زهرا, کرمی مقدم, آرزو (2016). 'اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب', , 13(51), pp. 159-167.
اکرامی, محمد, امام جمعه, زهرا, کرمی مقدم, آرزو اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب. , 2016; 13(51): 159-167.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,095,597
PDF Download16,151,157