Number of Articles: 21

تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب

Pages 1-8

فاطمه مدرسی; احمد مستعان; میر خلیل پیروزی فرد; محمد علیزاده خالد آباد

بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز

Pages 9-19

محمد حجتی; علیرضا جهانگیری; محمدعلی نجفی

مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت

Pages 21-30

فروغ عسگری; غلامرضا قزلباش; ایرج نحوی

بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم

Pages 31-41

نفیسه زاوه‏‏ زاد; غلامحسین حقایق; حسین نیک پویان; هانیه رحمانی

اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه‌های نازک تهیه شده از کازئین

Pages 43-52

وجیهه حشمتی; محمدرضا کسایی

ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق

Pages 53-63

نسیم حسن پور; محبت محبی; مهدی وریدی

تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)

Pages 65-74

پیمان آذر کیش; منصوره شمیلی

ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق

Pages 75-85

محبت محبی; نسیم حسن پور; بهداد  شکرالهی یانچشمه

تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)

Pages 87-96

بهاره صحرائیان; لادن دهقان تنها; زهرا شیخ الاسلامی; فریبا نقی‏ پور

تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب

Pages 97-108

شیما معززی; سید مهدی سیدین اردبیلی; اورنگ عیوض زاده

مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی

Pages 109-122

امید رضا روستاپور; ندا مفتون آزاد; احمد خالواحمدی

اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه

Pages 123-131

سیدحسن جلیلی; سید پژمان حسینی شکرابی

مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری

Pages 133-140

نرگس رحیمی; مهدی کریمی; هاشم پورآذرنگ; سید علی مرتضوی

بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی

Pages 141-157

سمیرا کریمی; اشکان نیکیان; ابوذر ولایتی

شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی

Pages 159-170

فاطمه شهسوار; اصغر عالم تبریز

بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان

Pages 171-180

نوشین فرجی; ندا مفتون آزاد; عسکر فرحناکی; فوژان بدیعی; سید ابراهیم حسینی

بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ

Pages 181-196

امیر پورفرزاد; محمد حسین حداد خداپرست; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی

بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ

Pages 197-206

سید محمد مشکانی; زهرا پورفلاح; حمید توکلی پور; سید حامد رضا بهشتی

بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد

Pages 207-220

لادن دهقان تنها; مهدی کریمی; مانیا صالحی فر

بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی‌های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی

Pages 221-230

علی معتمدزادگان; سید احمد شهیدی; سید هاشم حسینی پرور; سعیده ابدالی

بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج

Pages 231-241

آرش ابراهیمیان; رضا طباطبایی کلور; جعفر هاشمی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,864,340
PDF Download16,047,601