پورفرزاد, امیر, حداد خداپرست, محمد حسین, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی (2015). بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ. , 12(47), 181-196.
امیر پورفرزاد; محمد حسین حداد خداپرست; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی. "بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ". , 12, 47, 2015, 181-196.
پورفرزاد, امیر, حداد خداپرست, محمد حسین, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی (2015). 'بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ', , 12(47), pp. 181-196.
پورفرزاد, امیر, حداد خداپرست, محمد حسین, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ. , 2015; 12(47): 181-196.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,125,546
PDF Download16,164,489