مشکانی, سید محمد, پورفلاح, زهرا, توکلی پور, حمید, بهشتی, سید حامد رضا (2015). بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ. , 12(47), 197-206.
سید محمد مشکانی; زهرا پورفلاح; حمید توکلی پور; سید حامد رضا بهشتی. "بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ". , 12, 47, 2015, 197-206.
مشکانی, سید محمد, پورفلاح, زهرا, توکلی پور, حمید, بهشتی, سید حامد رضا (2015). 'بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ', , 12(47), pp. 197-206.
مشکانی, سید محمد, پورفلاح, زهرا, توکلی پور, حمید, بهشتی, سید حامد رضا بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ. , 2015; 12(47): 197-206.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,158,820
PDF Download16,176,230