حسن پور, نسیم, محبی, محبت, وریدی, مهدی (2015). ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق. , 12(47), 53-63.
نسیم حسن پور; محبت محبی; مهدی وریدی. "ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق". , 12, 47, 2015, 53-63.
حسن پور, نسیم, محبی, محبت, وریدی, مهدی (2015). 'ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق', , 12(47), pp. 53-63.
حسن پور, نسیم, محبی, محبت, وریدی, مهدی ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق. , 2015; 12(47): 53-63.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,125,550
PDF Download16,164,490