رحیمی, نرگس, کریمی, مهدی, پورآذرنگ, هاشم, مرتضوی, سید علی (2015). مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری. , 12(47), 133-140.
نرگس رحیمی; مهدی کریمی; هاشم پورآذرنگ; سید علی مرتضوی. "مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری". , 12, 47, 2015, 133-140.
رحیمی, نرگس, کریمی, مهدی, پورآذرنگ, هاشم, مرتضوی, سید علی (2015). 'مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری', , 12(47), pp. 133-140.
رحیمی, نرگس, کریمی, مهدی, پورآذرنگ, هاشم, مرتضوی, سید علی مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری. , 2015; 12(47): 133-140.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,125,547
PDF Download16,164,489