ابراهیمیان, آرش, طباطبایی کلور, رضا, هاشمی, جعفر (2015). بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج. , 12(47), 231-241.
آرش ابراهیمیان; رضا طباطبایی کلور; جعفر هاشمی. "بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج". , 12, 47, 2015, 231-241.
ابراهیمیان, آرش, طباطبایی کلور, رضا, هاشمی, جعفر (2015). 'بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج', , 12(47), pp. 231-241.
ابراهیمیان, آرش, طباطبایی کلور, رضا, هاشمی, جعفر بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج. , 2015; 12(47): 231-241.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,170,398
PDF Download16,180,211