محبی, محبت, حسن پور, نسیم, شکرالهی یانچشمه, بهداد  (2015). ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق. , 12(47), 75-85.
محبت محبی; نسیم حسن پور; بهداد  شکرالهی یانچشمه. "ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق". , 12, 47, 2015, 75-85.
محبی, محبت, حسن پور, نسیم, شکرالهی یانچشمه, بهداد  (2015). 'ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق', , 12(47), pp. 75-85.
محبی, محبت, حسن پور, نسیم, شکرالهی یانچشمه, بهداد  ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق. , 2015; 12(47): 75-85.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,124,791
PDF Download16,164,050