Number of Articles: 15

تخمین محتوای نیترات گوجه‌فرنگی با استفاده از ویژگی‌های تصویر

Pages 1-16

سید مهدی نصیری; محمد امین نعمت اللهی; عبدالعباس جعفری; پیمان سلمرودی

تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری

Pages 17-29

مهدی نادری; فربود مظفری; غزاله فراهانی; معصومه مالمیر; محسن نوروزی; مونا بخشی زاده

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا

Pages 30-50

صابر امیری; محمدباقر اسدی; فرانک مهرنوش; پرویز احمدی قشلاق

شناسایی ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی آنغوزه ایرانی و افغانستانی

Pages 51-63

حمزه امیری; پروانه همتی حسن گاویار; سید کاظم حسن زاده

جداسازی و شناسایی گونه‌های سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک از پنیرهای محلی کوزه و پوستی

Pages 64-76

نفیسه دعوتی; فاطمه چهری

بررسی تاثیر عصاره بره موم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست سین بیوتیک تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی

Pages 77-93

فرزانه آئینه; رضا کریمی; سیامک غیبی

بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری

Pages 94-106

ملیحه شیروش; علی نجفی

ارزیابی کیفیت میکروبی ماست و کشک سنتی در شهر رشت

Pages 107-116

مهدی حسن زاده خشت مسجدی; محمد حسین موثق

تولید نان لواش غنی شده با پودر کامل تخم کدو تنبل: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی در طول نگهداری

Pages 117-131

تینا شبابی پور; محمدیار حسینی; نادر حبیبی

تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی

Pages 132-145

زهرا ممیوند; آریو امامی فر; مصطفی کرمی; فخرالدین صالحی

استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره به عنوان جاذب برای استخراج فلاونوئیدها از پوست گریپ فروت

Pages 146-164

حسن قلی زاده; داوید جولیان مکلمنت; حسن طاهر منصوری; ویجای جایاسنا; احمد شهیدی

تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش

Pages 165-180

آرش تندهوش; مصطفی سلطانی; فاطمه آذری کیا; عزیز همایونی راد; مصطفی کرمی

مدل‌سازی اثر پیش‌تیمار مایکروویو براستخراج روغن از دانه‌های گوجه‌فرنگی به روش شبکه عصبی مصنوعی

Pages 181-193

زهرا ممیوند; آریو امامی فر; فخرالدین صالحی; مصطفی کرمی

پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان غنی شده با فلاونوئیدهای مرکبات استخراج شده با استفاده از نانولوله های کربنی چند جداره در طی سرخ کردن

Pages 194-208

حسن قلی زاده; حسن طاهرمنصوری; ویتو میشل پارادیسو

تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخص‌های رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری

Pages 209-221

تینا شبابی پور; محمدیار حسینی; نادر حبیبی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,841,966
PDF Download16,029,177