شیروش, ملیحه, نجفی, علی (2024). بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری. , 21(152), 94-106. doi: 10.22034/FSCT.21.152.94
ملیحه شیروش; علی نجفی. "بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری". , 21, 152, 2024, 94-106. doi: 10.22034/FSCT.21.152.94
شیروش, ملیحه, نجفی, علی (2024). 'بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری', , 21(152), pp. 94-106. doi: 10.22034/FSCT.21.152.94
شیروش, ملیحه, نجفی, علی بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری. , 2024; 21(152): 94-106. doi: 10.22034/FSCT.21.152.94
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,939,154
PDF Download16,083,137