تندهوش, آرش, سلطانی, مصطفی, آذری کیا, فاطمه, همایونی راد, عزیز, کرمی, مصطفی (2024). تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش. , 21(152), 165-180. doi: 10.22034/FSCT.21.152.165
آرش تندهوش; مصطفی سلطانی; فاطمه آذری کیا; عزیز همایونی راد; مصطفی کرمی. "تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش". , 21, 152, 2024, 165-180. doi: 10.22034/FSCT.21.152.165
تندهوش, آرش, سلطانی, مصطفی, آذری کیا, فاطمه, همایونی راد, عزیز, کرمی, مصطفی (2024). 'تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش', , 21(152), pp. 165-180. doi: 10.22034/FSCT.21.152.165
تندهوش, آرش, سلطانی, مصطفی, آذری کیا, فاطمه, همایونی راد, عزیز, کرمی, مصطفی تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و استارتر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش. , 2024; 21(152): 165-180. doi: 10.22034/FSCT.21.152.165
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,760,398
PDF Download15,978,877