ممیوند, زهرا, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی, صالحی, فخرالدین (2024). تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی. , 21(152), 132-145. doi: 10.22034/FSCT.21.152.132
زهرا ممیوند; آریو امامی فر; مصطفی کرمی; فخرالدین صالحی. "تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی". , 21, 152, 2024, 132-145. doi: 10.22034/FSCT.21.152.132
ممیوند, زهرا, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی, صالحی, فخرالدین (2024). 'تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی', , 21(152), pp. 132-145. doi: 10.22034/FSCT.21.152.132
ممیوند, زهرا, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی, صالحی, فخرالدین تأثیر پیش تیمار مایکروویو و روش استخراج بر ترکیب اسید های چرب و برخی ویژگی های شیمیایی روغن دانه گوجه فرنگی. , 2024; 21(152): 132-145. doi: 10.22034/FSCT.21.152.132
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,760,398
PDF Download15,978,877