شبابی پور, تینا, حسینی, محمدیار, حبیبی, نادر (2024). تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخص‌های رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری. , 21(152), 209-221. doi: 10.22034/FSCT.21.152.209
تینا شبابی پور; محمدیار حسینی; نادر حبیبی. "تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخص‌های رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری". , 21, 152, 2024, 209-221. doi: 10.22034/FSCT.21.152.209
شبابی پور, تینا, حسینی, محمدیار, حبیبی, نادر (2024). 'تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخص‌های رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری', , 21(152), pp. 209-221. doi: 10.22034/FSCT.21.152.209
شبابی پور, تینا, حسینی, محمدیار, حبیبی, نادر تاثیرات پودر تخم کدو تنبل بر شاخص‌های رنگی و خواص حسی نان لواش تولید شده در طول زمان نگهداری. , 2024; 21(152): 209-221. doi: 10.22034/FSCT.21.152.209
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,940,069
PDF Download16,083,532