Number of Articles: 15

ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال

Pages 1-14

نسرین افشار; سید حسین سید قوامی; ناصر صداقت

تأثیر تیمار ازن بر افزایش ماندگاری شیر پس چرخ پاستوریزه: ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی

Pages 15-30

شمشاد اکبری; محمدرضا پژوهی الموتی; مصطفی کرمی

اثر دما و زمان نگهداری بر فعالیت زیستی و پایداری فیزیکوشیمیایی نانووزیکول‌های حاوی پروتئین هیدرولیز شده‌ی گرده زنبور عسل

Pages 31-49

علیرضا صادقی ماهونک; حسین محب الدینی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نوشیدنی فراسودمند برپایه آب نیشکر

Pages 50-67

محمد حجتی; محمد نوشاد; سید محمدعلی نوری; کوثر کاکایی

ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت کیک اسفنجی بدون گلوتن حاوی پودر کدوحلوایی

Pages 68-81

محمد منصور سمیع; آریو امامی فر; فخرالدین صالحی

خصوصیات ضدمیکروبی، ضد بیوفیلمی و فارماکوکینتیکی برخی از اسانس های خانواده نعناعیان علیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین و ونکومایسین

Pages 82-103

محمد ولیان; ماتیا سادات برهانی; اسماعیل باباخانزاده سجیرانی; عیسی جرجانی; سهراب بوذر پور

ساخت حسگر زیستی هوشمند بر پایه ی نانوکریستال نشاسته و رز هلندی جهت تشخیص فساد مرغ

Pages 104-118

منا مرادی; محمد جوکی; مژگان امتیازجو; نرگس مورکی; محمدجواد شکوری

بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری

Pages 119-136

حسین زنگانه; سیدعلی مرتضوی; فخری شهیدی; بهروز Alizadeh Behbahani

بهینه سازی فرایند استخراج عصاره چای ترش به روش سطح پاسخ و ارزیابی فرمولاسیون نوشیدنی حاصل از آن

Pages 137-160

نرگس نعمتی; امیرحسین الهامی راد; اکرم شریفی

بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی تاتوره بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای عامل عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط برون‌تنی

Pages 161-170

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

تعیین فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی پنیرباد بر قارچ‌های عامل فساد پس از برداشت میوه سیب و توت فرنگی

Pages 171-181

مصطفی رحمتی جنیدآباد; فاطمه برنا; مختار حیدری

مقایسه پایداری فرم نانولیپوزومی اسانس های پوست بالنگ به دست آمده از روش های مختلف استخراج در طول دوره نگهداری در دمای 4 و 18- درجه سانتی گراد

Pages 182-195

فروغ گیلانی; زینب رفتنی امیری; رضا Reza_kenari@yahoo.com; نادر غفاری خلیق

تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia)

Pages 196-218

بهرام حسنی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی; رضا فرهوش

اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات‌ سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب

Pages 219-238

پوران قادری; محمد علی نجفی; ناصر سلطانی تهرانی

تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال

Pages 239-252

ساناز خسروی بچه میر; محمد کاظمیان; محمدحسین عزیزی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,208,715
PDF Download7,293,161