افشار, نسرین, سید قوامی, سید حسین, صداقت, ناصر (2023). ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال. , 20(142), 1-14. doi: 10.22034/FSCT.20.142.13
نسرین افشار; سید حسین سید قوامی; ناصر صداقت. "ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال". , 20, 142, 2023, 1-14. doi: 10.22034/FSCT.20.142.13
افشار, نسرین, سید قوامی, سید حسین, صداقت, ناصر (2023). 'ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال', , 20(142), pp. 1-14. doi: 10.22034/FSCT.20.142.13
افشار, نسرین, سید قوامی, سید حسین, صداقت, ناصر ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال. , 2023; 20(142): 1-14. doi: 10.22034/FSCT.20.142.13
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,720
PDF Download15,980,899