حسنی, بهرام, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت, فرهوش, رضا (2023). تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia). , 20(142), 196-218. doi: 10.22034/FSCT.20.142.196
بهرام حسنی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی; رضا فرهوش. "تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia)". , 20, 142, 2023, 196-218. doi: 10.22034/FSCT.20.142.196
حسنی, بهرام, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت, فرهوش, رضا (2023). 'تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia)', , 20(142), pp. 196-218. doi: 10.22034/FSCT.20.142.196
حسنی, بهرام, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت, فرهوش, رضا تاثیر بکارگیری پیش تیمار فراصوت و آنزیم پکتیناز بر بازده استخراج و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia). , 2023; 20(142): 196-218. doi: 10.22034/FSCT.20.142.196
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,660
PDF Download15,980,880