زنگانه, حسین, مرتضوی, سیدعلی, شهیدی, فخری, Alizadeh Behbahani, بهروز (2023). بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری. , 20(142), 119-136. doi: 10.22034/FSCT.20.142.119
حسین زنگانه; سیدعلی مرتضوی; فخری شهیدی; بهروز Alizadeh Behbahani. "بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری". , 20, 142, 2023, 119-136. doi: 10.22034/FSCT.20.142.119
زنگانه, حسین, مرتضوی, سیدعلی, شهیدی, فخری, Alizadeh Behbahani, بهروز (2023). 'بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری', , 20(142), pp. 119-136. doi: 10.22034/FSCT.20.142.119
زنگانه, حسین, مرتضوی, سیدعلی, شهیدی, فخری, Alizadeh Behbahani, بهروز بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر نانوامولسیون اسانس گریپ فروت و موسیلاژ دانه بالنگوی شهری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت گوسفند طی دوره نگهداری. , 2023; 20(142): 119-136. doi: 10.22034/FSCT.20.142.119
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,709
PDF Download15,980,897