قادری, پوران, علی نجفی, محمد, سلطانی تهرانی, ناصر (2023). اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات‌ سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب. , 20(142), 219-238. doi: 10.22034/FSCT.20.142.219
پوران قادری; محمد علی نجفی; ناصر سلطانی تهرانی. "اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات‌ سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب". , 20, 142, 2023, 219-238. doi: 10.22034/FSCT.20.142.219
قادری, پوران, علی نجفی, محمد, سلطانی تهرانی, ناصر (2023). 'اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات‌ سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب', , 20(142), pp. 219-238. doi: 10.22034/FSCT.20.142.219
قادری, پوران, علی نجفی, محمد, سلطانی تهرانی, ناصر اثر فیلم خوراکی ضدباکتری کازئینات‌ سدیم- نانوکریستال سلولز حاوی سلول و سوپرناتانت باکتری لاکتوباسیلوس رئوتری بر خواص کیفی کباب. , 2023; 20(142): 219-238. doi: 10.22034/FSCT.20.142.219
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,709
PDF Download15,980,896