Number of Articles: 15

بررسی خواص میکروبی و شیمیایی فیله مرغ تیمار شده با اسانس Satureja rechingeri، سدیم دودسیل سولفات و اسید سیتریک در زمان نگهداری در یخچال

Pages 1-15

سیاوش مکتبی; زینب صفدری; مهدی پورمهدی بروجنی

فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی

Pages 16-27

İmran Uysal; Falah Saleh Mohammed; Mesut Selamoğlu; Mustafa Sevindik

حبوبات: مغذی یا ضد تغذیه؟ مروری بر اجزای زیست فعال و قابلیت هضم

Pages 28-51

Puja santhi Vijaya; Rattandeep Singh

نانوکپسوله‌سازی آستاگزانتین از هماتوکوکوس پلویالیس با استفاده از پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی نانوکپسول‌های حامل

Pages 52-65

Soheyl Reyhani Poul; Sakineh Yeganeh

بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک اسفنجی جدید جهت بررسی اثر جایگزینی آرد بلوط و شیره بلوط با آرد گندم و شکر

Pages 66-79

آمنه پارسه; محمود رضازادباری; فروغ محترمی; صابر امیری

بررسی تأثیر برخی پوشش های خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی قارچ سرخ شده کم چرب (Agaricus bisporus)

Pages 80-95

زهرا راستیان; عباسعلی ساری; امیر دارائی گرمه خانی

تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده

Pages 96-112

غزل فرازی; غلامحسن اسدی; مریم قراچورلو

اثرات تیمار فراصوت بر ویژگی‌های ظاهری برش‌های سیب در طول آبگیری اسمزی

Pages 113-124

فخرالدین صالحی; رعنا چراغی

اثر افزودن بتاگلوکان و آرد تریتیکاله بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

Pages 125-140

سارا قادری; محسن اسمعیلی; فروغ محترمی; مهسا نورالدینی

اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا»

Pages 141-155

جواد فرخی تولیر; فرهاد اصغری; اسدالله اصغری

تاثیر صمغ های زانتان و دانه بادرنجبویه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تشکیل آکریل آمید و پذیرش نان باگت

Pages 156-168

زهرا جعفری; علیرضا شیرازی نژاد; سید محمد باقر هاشمی; مرتضی فتحی

بهترین ترکیب پارامترهای سفید کننده بر روی ویژگی های کمی و کیفی روغن های آفتابگردان و ذرت با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 169-192

لیلا صداقت بروجنی; بهناز نقشبندی; نسیم نیکزاد; مسعود حبیبی نجفی

اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ریزپوشانی عصاره چای سبز در نانوذرات کیتوزان بر روی ماندگاری سوریمی

Pages 193-217

فاطمه پیران; ژاله خوشخو; سید ابراهیم حسینی; محمد حسین عزیزی

بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگی‌های کیفی گوشت بره طی ماندگاری

Pages 218-225

بهزاد ناصحی; آدیه انور; سحر ناصحی

اثرات شدت و مدت فراصوت بر ویسکوزیته ظاهری، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان محلول صمغ گوار

Pages 226-235

فخرالدین صالحی; معین اینانلودوقوز

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,495
PDF Download15,950,927