فرازی, غزل, اسدی, غلامحسن, قراچورلو, مریم (2023). تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده. , 20(140), 96-112. doi: 10.22034/FSCT.20.140.96
غزل فرازی; غلامحسن اسدی; مریم قراچورلو. "تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده". , 20, 140, 2023, 96-112. doi: 10.22034/FSCT.20.140.96
فرازی, غزل, اسدی, غلامحسن, قراچورلو, مریم (2023). 'تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده', , 20(140), pp. 96-112. doi: 10.22034/FSCT.20.140.96
فرازی, غزل, اسدی, غلامحسن, قراچورلو, مریم تاثیر استفاده از نانوامولسیون اسانس سیر ریزپوشانی شده با صمغ عربی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری و خواص حسی روغن زیتون طعم دار شده. , 2023; 20(140): 96-112. doi: 10.22034/FSCT.20.140.96
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,385
PDF Download15,968,743