فساد میکروبی در مواد غذایی و عوامل آن، زنجیره سرد و اقدامات طولانی مدت فساد میکروبی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 2, Volume 20, Issue 140, 1402, Pages 16-27 PDF (463.69 K) | ||
| DOI: 10.22034/FSCT.20.140.16 | ||
| Authors | ||
| İmran Uysal1; Falah Saleh Mohammed2; Mesut Selamoğlu3; Mustafa Sevindik* 3 | ||
| 1گروه فرآوری مواد غذایی، مدرسه حرفه ای باهچه، دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا، عثمانیه، 80000، ترکیه | ||
| 2گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه زاخو، دهوک، 42001، عراق | ||
| 3گروه مدیریت و سازمان، مدرسه حرفه ای باهچه، دانشگاه عثمانیه کورکوت آتا، عثمانیه، 80000، ترکیه | ||
| Abstract | ||
| امروزه روش های مختلفی برای استفاده صحیح از غذاها و جلوگیری از فاسد شدن آنها استفاده می شود. تضمین شرایط سالم برای مردم در مصرف مواد غذایی و مصرف غذاهای سالم برای رفاه انسان بسیار مهم است. در این تحقیق، فساد مواد غذایی، عواملی که باعث فساد مواد غذایی میشوند، اثرات آن در سطح جهانی، سیستمهای حمل و نقل مواد غذایی (زنجیره سرد) و اقداماتی که از فساد مواد غذایی جلوگیری یا به تعویق میاندازد، مورد بحث قرار گرفته است. | ||
| Keywords | ||
| Food spoilage; cold chain; Food; microorganism | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 182 PDF Download: 137 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,568 |
| Article View | 19,745,386 |
| PDF Download | 15,968,743 |